Kapelstraat 1B bus 1 Baarle-Hertog

Woningtype: Appartement verhuurd
Grond (M 2)
96
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Aanvaarding: Verhuurd
  • EPC: 257

Omschrijving

Een goed onderhouden appartement met twee slaapkamers op 1e verdieping. Het appartement is gesitueerd in een kleinschalig complex in het centrum van Baarle-Hertog. In de nabijheid vindt u allerlei voorzieningen.

Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal met apart toilet, komt u in de ruime woonkamer (circa 40m2) direct verbonden met de geheel gerenoveerde keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant. De grote slaapkamer (circa 14m2) bevindt zich naast de woonkamer. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 11m2, deze kan ook als dressing of werkkamer gebruikt worden. De badkamer is geheel gerenoveerd en voorzien van een inloopdouche wastafel. De aansluiting voor wasmachine & droger bevinden zich in de keuken.

Bijlagen

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.