Maria Verhoevenstraat 2 Baarle-Hertog

Woningtype: Woning verhuurd
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Garages
1

Eigenschappen

  • Service Kosten:
  • Bouwjaar: 1981
  • EPC: 214
  • Brandverzekering Huurdersaansprakelijkheid:

Omschrijving

Baarle-Hertog: Maria Verhoevenstraat 2

Nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau gelegen twee-onder-één-kap-woning met eigen oprit, aanpandige garage / berging en ruime achtertuin op het oosten. De woning telt  4 slaapkamers& is geheel voorzien van aluminium kozijnen en dubbel glas. Badkamer en toilet zijn geheel gerenoveerd in 2018. Woonkamer is voorzien van luxe plankenvloer alle slaapkamers van nieuwe laminaatvloeren. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken.

 

Indeling begane grond:

Middels de onderhoudsarme aangelegde voortuin en oprit bereikt u de entree van deze woning. De hal met trapopgang is voorzien van een toilet met fonteintje, ook de meterkast bevindt zich in de hal.

De hal biedt toegang tot de L-vormige woonkamer van circa 52m2 voorzien van centrale verwarming. Door de grote raampartijen komt er voldoende zonlicht de woonkamer binnen, aan de achterzijde geeft een wand dekkende schuifpui vol zicht op de tuin. Uiteraard is de gehele woning voorzien van centrale verwarming.

Tevens biedt de woonkamer toegang tot de halfopen keuken voorzien van keukeninrichting met diverse onder en bovenkastjes. Vanuit de keuken is de tuin en berging / garage bereikbaar.. Berging en garage zijn te verwarmen middels 1 radiator aangesloten op cv-installatie.

 

Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot de volgende vier vertrekken. Slaapkamer 1 aan de achterzijde van de woning van circa 17m2 groot. Slaapkamer 2 aan de voorzijde van de woning van circa 20m2 groot. Slaapkamer 3 aan de voorzijde van de woning van circa 11,5m2 groot.

Moderne badkamer van circa 11m2 groot. De badkamer is voorzien van een bad-douche combinatie en beschikt over een toilet en dubbel wastafelmeubel.

 

Tweede verdieping:

Op de vrije overloop bevindt zich de hr-combi cv-installatie en mogelijkheid tot aansluiten wasmachine en droger en knieschotten als opbergruimten aan beiden zijden. Daarnaast bevindt zich hier de 4e slaapkamer van circa 21m2.

 

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.