Taxandriastraat 1 Baarle-Nassau

Verhuurd
Woningtype: Woning verhuurd
Kamers
5
Badkamers
1
Slaapkamers
4

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1974
  • Energielabel: D

Omschrijving

Baarle-Nassau: Taxandriastraat 1

Nabij het centrum van Baarle-Hertog/Nassau gelegen geheel gerenoveerde (2013) hoekwoning. De woning telt  4 slaapkamers & is geheel voorzien van kunststof  kozijnen en dubbel glas HR++ (2016).  Woning is voorzien van een moderne IKEA keuken met alle apparatuur ingebouwd. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand te bereiken.

Indeling begane grond:

Middels de onderhoudsarme aangelegde voortuin bereikt u de entree van deze woning. De hal met trapopgang is voorzien van een toilet met fonteintje, ook de meterkast bevindt zich in de hal.

Vanuit de hal betreedt u de keuken, voorzien van keukeninrichting met diverse onder en bovenkastjes en alle apparatuur (kookplaat gas, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser). Vanuit de keuken is de tuin en berging bereikbaar.  Uiteraard is de gehele woning voorzien van centrale verwarming. Naast de entree en keuken bevindt zich over de volle lengte van de woning de woonkamer (28,5m2).

Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot de volgende vier vertrekken. Slaapkamer 1 aan de achterzijde van de woning van circa 14m2 groot. Slaapkamer 2 aan de voorzijde van de woning van circa 12m2 groot. Slaapkamer 3 aan de achterzijde van de woning van circa 8,5m2 groot. Moderne badkamer  voorzien van een inloopdouche, een toilet en wastafel.

Tweede verdieping:

Op de vrije overloop bevindt zich de hr-combi cv-installatie en mogelijkheid tot aansluiten wasmachine en droger en knieschotten als opbergruimten aan beiden zijden. Daarnaast bevindt zich hier de 4e slaapkamer van circa 17,5m2.

 

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.