Klein Ravels 25 bus 1 Ravels

Woningtype: Appartement verhuurd
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Garages
1

Eigenschappen

  • EPC: 179
  • Aanvaarding: per direct
  • Bouwjaar: 1994
  • Overige Informatie: Garagebox achter complex inbegrepen

Omschrijving

 

RAVELS: Klein Ravels 25 bus 1

Een instap klaar appartement met twee slaapkamers op het gelijkvloers. Het appartement is gesitueerd in een mooi complex nabij het centrum van Ravels.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Woonkamer & slaapkamers zijn geheel voorzien van laminaatvloer het gehele appartement is voorzien van schilderwerk in nette staat.

 

Appartement:

Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de ruime woonkamer (circa 41m2), met een half open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13m2. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 8m2. Doordat de slaapkamers zich aan de achterzijde van het complex bevinden ondervindt u geen last van doorgaand wegverkeer.

In het appartementencomplex is een GSO (Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangstinstallatie) aanwezig, waarop het appartement aangesloten kan worden.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wastafel & aansluiting voor wasmachine & droger.

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.