Graatakker 162 bus 6 Turnhout

Woningtype: Woning verhuurd
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1965
  • EPC: 140

Omschrijving

TURNHOUT: Graatakker 162 Bus 6

Appartement met 2 slaapkamers op de 2e verdieping. Het appartement is gesitueerd in een mooi complex met lift op steenworp afstand van het centrum van Turnhout. In de nabijheid vindt u allerlei voorzieningen en de rondweg is makkelijk te bereiken. Appartement is geheel gerenoveerd in 2014, nieuwe badkamer, geheel geschilderd (goede staat) en voorzien van nieuwe tegel- en laminaatvloeren.

Appartement is in 2017 geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. Bij het appartement hoort een op de zon georiënteerd balkon.

Appartement:

Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de woonkamer (circa 27m2). Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement naast de keuken. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 15m2.

De gesloten keuken biedt tevens een doorgang tot de achertuin over de volle breedte van de achterzijde van het appartement, hier bevindt zich ook een voorraadkast / berging.

Het appartement beschikt ook over een studio. Deze ruimte van circa 8m2 is geschikt als werkkamer of slaapkamer. De kleine slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde naast de woonkamer.

De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie, toilet, wastafel. In de kelder behoort een individueel afsluitbare box bij het appartement. Er is een gezamenlijke garage voor het stallen van fietsen.

 

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.