Jaspar van Kinschotstraat 8 bus 3 Turnhout

Aanvaarding: VERHUURD
Woningtype: Appartement verhuurd
Grond (M 2)
90
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Garages
1

Eigenschappen

  • Aanvaarding: Verhuurd
  • EPC: 240
  • Bouwjaar: 1988
  • Overige Informatie: Garagebox achter complex inbegrepen

Omschrijving

Een geheel gerenoveerd appartement met twee slaapkamers op de 2e verdieping. Het appartement is gesitueerd in een mooi complex nabij het centrum van Turnhout. In de nabijheid vindt u allerlei voorzieningen en de rondweg is makkelijk te bereiken. Het gehele appartement is recent geschilderd, voorzien van laminaatvloeren & er is een nieuwe keuken geplaatst, met oven, vaatwasser en koelkast.
Omschrijving:
Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de woonkamer (circa 30m²), met aansluiting op de keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13m² en is gesitueerd op het noorden. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 10m² en is eveneens gesitueerd op het noorden. Doordat de slaapkamers zich aan de achterzijde van het complex bevinden ondervindt u geen last van doorgaand wegverkeer.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger.

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]