Jaspar van Kinschotstraat 8 bus 3 Turnhout

Aanvaarding: per direct
Woningtype: Appartement te huur
Grond (M 2)
85
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Eigenschappen

  • EPC: 240
  • Bouwjaar: 1988

Omschrijving

Een geheel gerenoveerd appartement met twee slaapkamers op de 2e verdieping. Het appartement is gesitueerd in een mooi complex nabij het centrum van Turnhout. In de nabijheid vindt u allerlei voorzieningen en de rondweg is makkelijk te bereiken. Het gehele appartement is recent geschilderd, voorzien van laminaatvloeren & er is een recente keuken met oven, vaatwasser en koelkast.
Omschrijving:
Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de woonkamer (circa 30m²), met aansluiting op de keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13m² en is gesitueerd op het noorden. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 10m² en is eveneens gesitueerd op het noorden. Doordat de slaapkamers zich aan de achterzijde van het complex bevinden ondervindt u geen last van doorgaand wegverkeer.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger.

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.