Klein Ravels 23 bus 3 Ravels

Verhuurd
Woningtype: Appartement te huur
Kamers
2
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Garages
1

Eigenschappen

  • EPC: 209
  • Bouwjaar: 1994
  • Overige Informatie: Garagebox achter complex inbegrepen

Omschrijving

RAVELS: Klein Ravels 23 bus 3

Een geheel gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer op de 2e verdieping. Het appartement is gesitueerd in een mooi kleinschalig complex (3 appartementen) nabij het centrum van Ravels. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Woonkamer & slaapkamers worden heden voorzien van nieuwe laminaatvloer, het gehele appartement wordt geschilderd en de keuken wordt nieuw geplaatst met vaatwasser, oven en koelkast, zodat u het instap klaar kunt huren.

Appartement:

Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de ruime woonkamer (circa 30m2), met een half open keuken (6m2). Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant en het grote dakterras (17 m2)

De slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van het appartement (15 m2). Doordat de slaapkamer zich aan de achterzijde van het complex bevindt ondervindt u geen last van doorgaand wegverkeer.

In het appartementencomplex is een GSO (Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangstinstallatie) aanwezig, waarop het appartement aangesloten kan worden.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wastafel & aansluiting voor wasmachine & droger.

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.