Klein Ravels 25 bus 8 Ravels

Woningtype: Appartement verhuurd
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Garages
1

Eigenschappen

  • Bouwjaar: 1993
  • EPC: 175
  • Aanvaarding: per direct
  • Bouwjaar: 1993
  • Overige Informatie: Garagebox achter complex inbegrepen
  • Conformiteits Attest: Attest afgeleverd door gemeente Ravels oktober 2021
  • Keuring Elektirciteit: Attest afgeleverd oktober door controle instituut ACA 2021

Omschrijving

RAVELS: Klein Ravels 25 bus 8

Een instap klaar appartement met twee slaapkamers op het gelijkvloers verdieping. Het appartement is gesitueerd in een mooi complex nabij het centrum van Ravels. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Woonkamer & slaapkamers zijn geheel voorzien van laminaatvloer het gehele appartement is voorzien van schilderwerk in nette staat. Bijzonderheden: extra grote woonkamer van 45 m2 en geheel vernieuwde en compleet geïnstalleerde open keuken (oktober 2021).

Appartement beschikt over conformiteitsattest (oktober 2021) en keuring elektriciteit (oktober 2021). Garagebox achter het complex inbegrepen in de huur.

 

Appartement:

Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de ruime woonkamer (circa 45m2), met een half open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13m2. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 8m2. Doordat de slaapkamers zich aan de achterzijde van het complex bevinden ondervindt u geen last van doorgaand wegverkeer.

In het appartementencomplex is een GSO (Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangstinstallatie) aanwezig, waarop het appartement aangesloten kan worden.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wastafel & aansluiting voor wasmachine & droger.

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.