Jaspar van Kinschotstraat 12 bus 5 Turnhout

Woningtype: Woning verhuurd
Kamers
3
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Garages
1

Eigenschappen

  • EPC: 103
  • Bouwjaar: 1991
  • Overige Informatie: Garagebox achter complex inbegrepen

Omschrijving

TURNHOUT: Jaspar van Kinschotstraat 12 Bus 5

Een goed onderhouden appartement met twee slaapkamers op de 1e verdieping. Geheel geschilderd en voorzien van laminaatvloeren in woon- en slaapkamers in mei 2018. Het appartement is gesitueerd in een mooi complex nabij het centrum van Turnhout. In de nabijheid vindt u allerlei voorzieningen en de rondweg is makkelijk te bereiken. Oktober 2018: Keuken geheel gerenoveerd en voorzien van alle apparatuur & nieuwe cv-installatie (Hoogrendement Vaillant) geplaatst.

Appartement:

Middels de gezamenlijke entree betreedt u het appartement. Via de hal komt u in de woonkamer (circa 30m2), met aansluitend de halfopen keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zich op de straatkant.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13m2 en is gesitueerd op het noorden. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 10m2 en is eveneens gesitueerd op het noorden. Doordat de slaapkamers zich aan de achterzijde van het complex bevinden ondervindt u geen last van doorgaand wegverkeer.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, toilet, wastafel & aansluiting voor wasmachine & droger. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime opbergkamer.

 

Neem contact op

Sander van Tilburg, eigenaar van Q-RO Vastgoedbeheer, staat met zijn ruim 10 jaar ervaring in het beheren en verhuren van vastgoed steeds voor u klaar. Van bezichtiging tot tekenen van het contract, van onderhoudsopvolging tot betaalafspraken, steeds hetzelfde gezicht.  Blijven communiceren en komen tot duidelijke afspraken is waar Q-RO Vastgoedbeheer voor staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.